Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új autós játékot készít a Bugbear

A Rally Trophy és a Flatout-sorozat alkotói újabb autós projekten dolgoznak, melyről egyelőre igen kevés információ ismert. Videónk viszont van, méghozzá játékbeli -- ha így néz ki a cucc, akkor a nyakunkat rá, hogy nextgen lesz!

A Bugbear Entertainment több legendás autóversenyes játékot is asztalra tett már, kezdve a máig páratlan (és folytatásért kiáltó) szimulátor Rally Trophytól a több részt és konzolos inkarnációt is megélt Destruction Derby-utánzat Flatoutig. Bár egy ideje nem hallottunk a csapat felől, és a legutóbbi, katasztrofális Flatoutot sem ők készítették már, most végre frissítették hivatalos weboldalukat, bejelentve egy új játékot, aminek egyelőre nincs címe.

0 Tovább

Racing emergency autós játék

Milyen lehet végig száguldani az utcán egy mentőautóval? Milyen lehet egy mentős élete? Próbáld ki. A Racing Emergency autós játékban egy mentőautót kell vezetned, forgalomban! Kerülgesd a forgalom többi részvevőjét és előzd meg őket. Az úton található érmék összegyűjtésével, plusz pontokhoz juthatsz. Az ütközésekkel vigyázz, mert hamar tönkremehet az autód!

0 Tovább

Monster Truck HD autós játék

A monster Truck autós játékban, most egy brutális vadállattal kell a legdurvább teppel megbírkóznod. Igazi bezinszagú off road autós játék ez. A játékot a nyilakkal tudod irányítani. A sebességet óvatosan adagold, mert hiába akarsz beérni minnél előbb a célba, könnyen felborulhatsz és vége a játéknak!

0 Tovább

Gloomy Truck

Csapjunk bele a lecsóba mindjárt egy jó kis szállítós autós játékkal! A Gloomy Truckben az a cél, hogy megvárd amíg megrakodják a teherautód. Miután tele vagy rakománnyal indulhat is a móka! Ezt a rakományt kell leszállítanod a pontból, b pontba.

0 Tovább
12
»

Autós játékok

blogavatar

Az autós játékok a legtöbb online játék rajongó kedvencei. Főként a fiúk játszanak autós játékokkal, de persze a lányokat sem hagyja hidegen ez a téma. Épp ezért mindenkinek ajánlom ezt a blogot, nemtől függetlenül!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek