Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A leghíresebb autós játékok

Mikor a leghíresebb autós játékokról szóló cikket terveztem, elég sokat törtem a fejemet. Vajon melyik az autós játék, ami erre a címre érdemes. Kapásból a Need For Speed autóverseny jutott eszembe, talán ez az az autós játék, amit minden rajongó ismer! De persze nem ez az egyetlen.

0 Tovább

Antartic Pursuit

Csúszós úton vezetni nagyon kockázatos dolog. A kocsi ide oda csúszkál, hiszen a kerekek sem tapadnak úgy ahogy kéne. Az antarktiszon meg minden tiszta jég, szóval annál csúszósabb környezetet nehéz lenne találni. Neked még is taposnod kell a gázt ebben az autós játékban, akár jeges az út akár nem, mert a rendőrök a nyomodban vannak! Rázd le őket!

0 Tovább

Concept jet jumper

Ebben a játékban egy jövőben tervezett koncepció autóval kell a pályákon végig száguldanod. A pályán itt-ott szakadékok vannak egyeket, át kell ugratnod. Az extrákat jelentő kék energia gömböket is próbáld meg begyűjteni. Néha a pályán ufók tűnnek fel, velük az autódra szerelt gépágyúval tudod felvenni a harcot. Ez a space megnyomásával tudod használni.

0 Tovább

Új autós játékot készít a Bugbear

A Rally Trophy és a Flatout-sorozat alkotói újabb autós projekten dolgoznak, melyről egyelőre igen kevés információ ismert. Videónk viszont van, méghozzá játékbeli -- ha így néz ki a cucc, akkor a nyakunkat rá, hogy nextgen lesz!

A Bugbear Entertainment több legendás autóversenyes játékot is asztalra tett már, kezdve a máig páratlan (és folytatásért kiáltó) szimulátor Rally Trophytól a több részt és konzolos inkarnációt is megélt Destruction Derby-utánzat Flatoutig. Bár egy ideje nem hallottunk a csapat felől, és a legutóbbi, katasztrofális Flatoutot sem ők készítették már, most végre frissítették hivatalos weboldalukat, bejelentve egy új játékot, aminek egyelőre nincs címe.

0 Tovább

Autós játékok

blogavatar

Az autós játékok a legtöbb online játék rajongó kedvencei. Főként a fiúk játszanak autós játékokkal, de persze a lányokat sem hagyja hidegen ez a téma. Épp ezért mindenkinek ajánlom ezt a blogot, nemtől függetlenül!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek