A Rally Trophy és a Flatout-sorozat alkotói újabb autós projekten dolgoznak, melyről egyelőre igen kevés információ ismert. Videónk viszont van, méghozzá játékbeli -- ha így néz ki a cucc, akkor a nyakunkat rá, hogy nextgen lesz!

A Bugbear Entertainment több legendás autóversenyes játékot is asztalra tett már, kezdve a máig páratlan (és folytatásért kiáltó) szimulátor Rally Trophytól a több részt és konzolos inkarnációt is megélt Destruction Derby-utánzat Flatoutig. Bár egy ideje nem hallottunk a csapat felől, és a legutóbbi, katasztrofális Flatoutot sem ők készítették már, most végre frissítették hivatalos weboldalukat, bejelentve egy új játékot, aminek egyelőre nincs címe.

A lent megtekinthető videó a leírás szerint a játék motorjával készült, a program pedig "visszaviszi a Bugbeart a gyökereihez", azaz minden bizonnyal egy roncsderbis alkotással lesz dolgunk -- a felvételen így megannyi autó amortizálódik le. A srácok több információt nem kötöttek az orrunkra, ha viszont megnézzük a lent beillesztett anyagot, rájövünk magunktól is, hogy minden bizonnyal következő generációs konzolokra szánt programról van szó.